Katalog Proizvoda

Proizvedeno od čistog ječmenog slada i prema bavarskom zakonu o čistoći piva iz 1516.god.

Facebook

Posjetite nas na našoj facebook stranici @hercegovacka.pivovara

Instagram

Posjetite nas na našem Instagram profilu

Twitter

Posjetite nas na našem Twitter profilu

Hercegovačko pivo

Na tržištu je prisutno od 2007. god. Dostupno je u najmodernijoj i privlačnoj ambalaži. Namjenjeno je istinskim ljubiteljima piva koji preferiraju svijetla lager piva nešto jače izražene arome gorčine. Ima uzor u njemačkim regionalnim pivima.

Mostarsko pivo

Mostarsko pivo je svijetlo lager pivo, na tržištu je od 2011. god. Punog je okusa, blaže izražene gorčine te je stoga jako pitko. Mostarsko pivo je napravljeno po uzoru na češka piva, izraženog je karamelnog okusa te se aromatičniji hmeljovi koriste u proizvodnji.

Voda Hercegovka

Voda za proizvodnju Hercegovačkog piva se crpi iz vlastitog vodocrpilišta s dubine od cca 130m, a analiza mjerodavnih institucija je utvrdila da je riječ o vodi iznimne kakvoće te zadovoljava uvjete propisane pravilnikom o prirodnim mineralnim i prirodnim izvorskim vodama. Ista se puni pod nazivom Hercegovka od 2013. god.

Kosača-Tamno pivo

Naše crno pivo Kosača je izaško na tržište 2009. god. Kosača se ubraja u specijal i jaka piva, odlikuje se prepoznatljivom aromom i gorčinom okusa kao i povećanim udjelom alkohola u odnosu na standardna lager piva.